De Huizenruimer

Woningontruimer in Monster

Onze werkwijze

Wij hebben veel ervaring met ontruimen van woningen en helpen u graag met maatwerk en goed overleg. Vanaf het eerste contact tot aan de bezemschone oplevering. Elke woning en elke situatie is anders. Centraal staan uw wensen en ideeën. Blijkt gaandeweg dat u meer of minder hulp nodig heeft, dan vinden we daar altijd een oplossing voor.

1. Voorbespreking 

Wij bekijken samen met u de woning en bespreken nauwkeurig de dingen die gedaan moeten worden. Voor het ontruimen weet u daardoor precies wat er gaat gebeuren. Wij kunnen goed inschatten hoe een woningbouwvereniging of makelaar de oplevering verwacht. Dit voorkomt onnodig werk en onnodige kosten. U ontvangt binnen enkele dagen via de email (of indien gewenst via de post) onze offerte.

Bij een huurwoning adviseren wij u om, indien dat mogelijk is, eerst een voorinspectie te laten doen door de verhuurder. In een voorinspectie-rapport worden dan de opleveringseisen genoteerd.

De familie/executeur testamentair zegt de huur op. Bij een koopwoning regelt de familie/executeur testamentair dit samen met de makelaar.

2. Zelf uitzoeken van dierbare zaken 

U krijgt alle gelegenheid om spullen waar u of uw familie aan gehecht zijn eerst uit de inboedel te halen, voordat wij aan het werk gaan. Wij werken heel nauwkeurig en vinden vaak uw dierbare herinnering of waardevolle spullen terug als u dit over het hoofd heeft gezien.

3. Ontruiming en bezemschoon opleveren 

Wij gaan voor u aan de slag en zorgen voor een snelle, professionele ontruiming en bezemschone oplevering van de woning. Wij zorgen dat aan alle eisen voor de oplevering wordt voldaan. Bij een koopwoning is dat vaak volgens de inzichten van de makelaar en bij een huurwoning volgen wij de richtlijnen van de vooropname!

4. Sleutel inleveren  

Tijdens de woningontruiming houden wij u, als u dat wilt, op de hoogte van de vorderingen (eventueel met foto’s). Wij garanderen oplevering volgens de eisen en afspraken: Op de afgesproken datum levert u met een gerust hart de sleutel in bij de verhuurder of makelaar!