DeHuizenruimer
U STAAT ER NIET ALLEEN VOOR ALS U HULP KUNT GEBRUIKEN

In 2013 nam eigenaar Rick Sterker het initiatief om te starten met woningontruiming en senioren helpen met verhuizen omdat hij daar veel voldoening uit haalde en zag dat er ouderen en nabestaanden waren hulp konden gebruiken met deze intensieve werkzaamheden. Door de praktische en fysieke zaken goed voor de mensen te organiseren en te regelen, kwamen mensen meer toe aan het uitzoeken van administratieve zaken die ook aandacht vergen. Men hield ook meer tijd over voor uitzoeken van persoonlijke eigendommen en wennen aan hun nieuwe situatie. Tevens zag Rick het als een uitdaging om zo weinig mogelijk spullen weg te gooien en voor zoveel mogelijk spullen een nieuwe bestemming te vinden.

Ook vandaag de dag is hij nog steeds op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om spullen te recyclen. In een wereld waarin steeds meer aandacht is voor hergebruik en voorkomen van verspilling liggen er nog genoeg nieuwe uitdagingen. Tips en idee├źn zijn altijd welkom!

Servicegericht

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom besteden wij veel aandacht aan service. Door goed te luisteren en een persoonlijke benadering werken we aan het beste resultaat voor onze klanten. Onze ervaren professionals denken met u mee over oplossingen en gaan respectvol en voorzichtig om met uw dierbare spullen. Wij bewaren de rust en houden het overzicht waardoor u de woningontruiming en seniorenverhuizing met vertrouwen aan ons kunt over laten.

Professioneel

Wij hebben ruime ervaring met woningontruiming en seniorenverhuizingen in de regio Westland, Den Haag en Rotterdam. Wij nemen u zwaar werk uit handen en zorgen ervoor dat alles goed en zorgvuldig geregeld wordt. Wij leveren maatwerk en doen dat altijd in goed overleg met u!

Laten we samen kennis maken met elkaar!

Vraag een GRATIS kennismakingsgesprek aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.