Rick Sterker: professional in woningontruiming en kleine verhuizingen


Rick Sterker
Rick Sterker

 

Het idee om De Huizenruimer te starten ontstond in 2013. Eigenaar Rick Sterker merkte dat veel ouderen, nabestaanden, bewindvoerders en makelaars behoefte hadden aan een vertrouwd adres voor het verzorgen van verhuizingen en het leegruimen van woningen en bedrijfspanden.

 

Professional
Rick weet uit eigen ervaring dat het leegruimen van een woning een gebeurtenis is die zowel fysiek als emotioneel een zware wissel trekt op mensen. Er moet in korte tijd veel worden geregeld en ook gevoelsmatig is een verhuizing of ontruiming vaak een intensief traject. Juist dan is het fijn om een professional in te schakelen die weet waar het om gaat en je ontzorgt!

 

 

Rustig en efficiënt
Klanten roemen Rick om zijn rustige uitstraling, geduld en overzicht. Hij is betrouwbaar en helder in zijn afspraken. De Huizenruimer zorgt ervoor dat het grondig en efficiënt wordt geregeld. Maar het zijn vooral de persoonlijke benadering, servicegerichtheid en betrokkenheid die het inschakelen van Rick Sterker en zijn mannen zo bijzonder maken. Meer ondersteuning nodig dan alleen extra handjes?

Dat kan! Wij werken nauw samen met 

Marjon van der Perk van De Huizen Engel biedt nabestaanden, ouderen en bewindvoerders emotionele ondersteuning bij een verhuizing of woningontruiming.


Contact:

0174-833003 of 06-22282984 of info@dehuizenruimer.nl

De Huizenruimer staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: Kvk 59134801