De HUIZENRUIMER
Laat zijn klanten spreken!

N Knegt

Op 24-09-2018 ben ik geholpen door De Huizenruimer om laatste spullen uit mijn huurwoning te verwijderen en tapijt uit kamers en van trappen te verwijderen zodat ik het huis schoon kon opleveren. Vooraf waren er duidelijke afspraken en tijdens de klus advies hoe e.e.a. goed aan te pakken. Met drie man en wat inzet van onszelf, is die klus dan ook in minder dan één dag geklaard. 4 kamers, twee maal overloop en twee trappen! Nogmaals dank voor je hulp.

E van Spronsen

Omdat ik met een bomvolle kelder zat die nodig leeggeruimd moest worden, kwam ik terecht bij Rick Sterker van De Huizenruimer. Dat was een hele goede keus. Binnen een paar dagen was het geregeld, in een paar uur leeg en schoon voor een leuke prijs. Aanrader. Bedankt Rick Sterker.

Jacqueline (Verhuisd 8 juni 2018)

Heel fijn verhuisbedrijf met fijne mensen, ben fantastisch geholpen, eerst alles overlegd en daarna piekfijn en zeer netjes verhuisd. Kon alles aangeven zoals je het wilde was allemaal geen probleem. super mensen, zeer zeker aan te raden. Zeer tevreden, een dikke 10+

Anoniem

Voor het leegmaken van de kamer van mijn vader hebben we de Huizenruimer ingeschakeld. Als iemand voor deze situatie komt te staan dan kan ik de huizenruimer sterk aanraden. Op een snelle en efficiente manier vindt dit plaats en met goede prijs-kwaliteitverhouding.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Leonie

Twee jaar geleden ben ik Rick tegengekomen op werkspot.nl, ik had een bericht geplaats voor het leegruimen van mijn huis. Vanaf het eerste moment verliep de communicatie soepel. Rick kon heel snel aan de slag en had een goed tarief. Later werd duidelijk dat ook het laminaat verwijderd moest worden en dat kon Rick ook gelijk onder handen nemen. Alles werd snel en netjes verwijderd. Pas geleden heb ik een huis gekocht waar een verlaagd plafond in zat. Deze wilde ik eerst zelf verwijderen, maar dit ging niet heel soepel. Ik heb toen gelijk weer contact opgenomen met Rick om te kijken of hij dit ook kon regelen. Hij kon weer heel snel aan de slag en met 2 dagen werk was heel het plafond (65 m2) en de keuken verwijderd en afgevoerd. Ik heb Rick mijn huissleutels gegeven, zodat hij aan de slag kon wanneer hij wilde en het mij geen tijd kostte op werk. Weer is er heel netjes gewerkt, alles wat netjes afgevoerd en het huis veegschoon achter gelaten. Rick houdt goed contact met je over hoe het werk verloopt. Voor de volgende klus zal ik Rick zeker weer contacteren!

Albertine en Ronald

Bij Huizenruimer denk je al gauw aan het leeghalen van ouderen woningen ed. Echter bij ons was dat totaal anders. Door omstandigheden konden wij zelf niet onze woning i.v.m. een verhuizing leeghalen. Via via krijgen wij de tip over Rick. Telefonisch positief contact en direct op zeer korte termijn een afspraak in onze woning. Rick kwam direct als een nette en enorm betrokken persoon over. Na een inventarisatie en direct meedenken door Rick ontvingen wij vrij snel een hele nette aanbieding. Rick zorgde niet alleen voor het leegruimen. Ook de inventaris die wij niet mee konden nemen, nam Rick onder zijn zorg. De woning was vrij snel leeg en schoon opgeleverd. Niets was Rick teveel. Zowel de makelaar als wij waren enorm onder de indruk. Je kan met recht zeggen: “De Huizenruimer nam ons werkelijk alles uit handen. Wij raden een ieder Rick aan”

B.Brouwer

Via, via werd me Rick, De Huizenruimer aanbevolen voor de verhuizing van mijn 94 jarige moeder. Ze verhuisde van een zelfstandige 4 kamer flat naar een Woonzorg Centrum. D.w.z. van groot naar klein. De verhuizing van spullen en meubilair ging natuurlijk binnen een halve dag. Wat overbleef was een flat vol met spullen, meubilair, lampen enz. volledig ingericht dus…….en dat moest bezemschoon worden opgeleverd. En dat is perfect gelukt in 2 dagen. Chapeau!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

J.Bekker

Wij hoorden dat het huis van onze overleden moeder plots was verkocht en de overdracht anderhalve week later zou plaatsvinden... De grote zware wandkasten met boeken, een bankstel, eettafel en het geplakte tapijt moesten er z.s.m. uit ook van de trap. Rick van de Huizenruimer kwam zelfs met Pinksteren en heeft met zijn hulptroepen alles in 2 (!) dagen voor elkaar gekregen ondanks de hitte. Het meubilair werd aangeboden bij het Venduehuis en op Marktplaats gezet. TOP!! Nogmaals hartelijk dank.

A. A. den Besten

Rick heeft mij zeer goed geholpen bij het leegruimen van het voormalige huis van mijn ouders. Het was een hele klus die hij volledig uit handen heeft genomen en zorgvuldig en netjes heeft uitgevoerd. Het contact was prettig en vertrouwd. De prijs kwaliteitverhouding is uitstekend!

Mw. Pastoor

Rick heeft me onzettend goed geholpen bij mijn verhuizing. Hij heeft heel professioneel en goed voorbereid in Den Haag geholpen met het inruimen van de verhuisbus. Hij is pro-actief en denkt mee. Ook is Rick een hele prettige persoonlijkheid om erbij te hebben. Zijn rust werkt aanstekelijk.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Dhr. Boom

Voor de bedrijfsverhuizing van Tri-wall Europe Ltd heeft Rick twee van onze kelders geheel leeg geruimd met archief, oude meubelen en bezem schoon gemaakt. Hier zijn we meer dan tevreden over geweest. Na de vehuizing heeft Rick de overgebleven kantoormeubelen in het oude pand geruimd en een goede bestemming gegeven waar kon. Ook hier waren we weer zeer tevreden over.

Dhr. Bevelander

Uitstekende ervaring. We hadden een vrij omvangrijke inboedelverhuizing naar verschillende licaties. Rick en zijn collega werken heel zorgvuldig en hard. Hij bood de mogelijkheid mee te werken waardoor het samen net wat sneller gaat en is er minder kans op miscommunicatie. Ook nog eens goed voor de conditie. Als we weer verhuizen bel ik Rick!

Dhr. Bakker

Afgelopen week heeft Rick, de Huizenruimer ons meegeholpen met onze verhuizing van Delft naar Poeldijk. Rick heeft een hoop ervaring en kennis en had hele handige tips en trucs om bepaalde goederen te verhuizen. Wij zijn zeer tevreden en raden dan ook zeker Rick aan! Nogmaals bedankt, Groeten Danny en Marian.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Barend

Gisteren samen met Rick een aantal zware voorwerpen ( wasmachine, droger enz. ) verhuisd. Rick wilde mij graag helpen, en is samen met mij verschillende adressen langs gereden om spullen te halen. Hij is super relaxt en houdt van aanpakken. Hij heeft met mij een zeer goede prijs afgesproken en heeft de hele dag meegedacht. Door de ervaring die hij heeft gaat het allemaal een stuk beter. Echt een aanrader!!

Dhr. Besuijen

Geachte heer Sterker, Hierbij wil ik vermelden dat u de opdracht voor het leegruimen van een woning begin maart 2015 heel professioneel en naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Het was voor alle betrokkenen een uitkomst dat dit mogelijk was . We wensen u veel succes met uw onderneming en bevelen u van harte aan bij iedereen die hier om welke reden dan ook gebruik van moet maken. Met vriendelijke groet, Ko Besuijen Dir. Pallia Zorgbureau B.V. Dir. Huishoudelijke Zorg Westland B.V.

Mevr. Ros

Ik had de opdracht geplaatst voor een kleine verhuizing en mijn ervaring was zeer goed. Was gelukkig beschikbaar op een zondag. Netjes op tijd, een nette prijs en alles mooi heel gebleven en zelfs nog geholpen met de tafel in- en uit elkaar te halen.