Referenties van onze klanten.

oktober 2017. B.Brouwer- Via, via werd me Rick, De Huizenruimer aanbevolen voor de verhuizing van mijn 94 jarige moeder. Ze verhuisde van een zelfstandige 4 kamer flat naar een Woonzorg Centrum. D.w.z. van groot naar klein. De verhuizing van spullen en meubilair ging natuurlijk binnen een halve dag. Wat overbleef was een flat vol met spullen, meubilair, lampen enz. volledig ingericht dus…….en dat moest bezemschoon worden opgeleverd.

En dat is perfect gelukt in 2 dagen. Chapeau!

 

Juni 2017 J.Bekker- Review Leyweg Den Haag. Wij hoorden dat het huis van onze overleden moeder plots was verkocht en de overdracht anderhalve week later zou plaatsvinden...  De grote zware wandkasten met boeken, een bankstel, eettafel en het geplakte tapijt moesten er z.s.m. uit ook van de trap. Rick van de Huizenruimer kwam zelfs met Pinksteren en heeft met zijn hulptroepen alles in 2 (!) dagen voor elkaar gekregen ondanks de  hitte. Het meubilair werd aangeboden bij het Venduehuis en op Marktplaats gezet. TOP!! Nogmaals hartelijk dank.

1-4-2017-Mevrouw A. A. den Besten, leegruimen voormalig huis ouders, woonplaats ‘s-Gravenzande.

Rick heeft mij zeer goed geholpen bij het leegruimen van het voormalige huis van mijn ouders. Het was een hele klus die hij volledig uit handen heeft genomen en zorgvuldig en netjes heeft uitgevoerd. Het contact was prettig en vertrouwd. De prijs kwaliteitverhouding is uitstekend!

30-9-16 V.L.A.- kantoormeubilair demonteren, verhuizen en monteren. Prima! Alles volgens afspraak erg behulpzaam en snel.

19-9-16 Dhr. Boom- Voor de bedrijfsverhuizing van Tri-wall Europe Ltd heeft Rick twee van onze kelders geheel leeg geruimd met archief, oude meubelen en bezem schoon gemaakt. Hier zijn we meer dan tevreden over geweest. Na de vehuizing heeft Rick de overgebleven kantoormeubelen in het oude pand geruimd en een goede bestemming gegeven waar kon. Ook hier waren we weer zeer tevreden over.

21-08-16 | Mevr. van der Lee, Vlaardingen- Gisteren voor de verhuizing van onze dochter gebruik gemaakt van de diensten van de Huizenruimer en alles is prima verlopen, zeer tevreden en zeker aan te bevelen!

13-08-16 | Mevr. Hoogland, Monster-  Rick heeft gisteren mijn hoekkeuken opgehaald tegen een hele mooie prijs ! Zeker aan te raden Bedankt !

15-06-16 | Dhr. Bevelander, 's-Gravenzande- Uitstekende ervaring. We hadden een vrij omvangrijke inboedelverhuizing naar verschillende licaties. Rick en zijn collega werken heel zorgvuldig en hard. Hij bood de mogelijkheid mee te werken waardoor het samen net wat sneller gaat en is er minder kans op miscommunicatie. Ook nog eens goed voor de conditie. Als we weer verhuizen bel ik Rick!

02-05-16 | Dhr. Kyle, 's-Gravenhage- Great job! Professional, friendly, patient, and helped to get things done properly and simply for me. Thanks.

24-03-16 | Dhr. Bakker, Poeldijk- Afgelopen week heeft Rick, de Huizenruimer ons meegeholpen met onze verhuizing van Delft naar Poeldijk. Rick heeft een hoop ervaring en kennis en had hele handige tips en trucs om bepaalde goederen te verhuizen. Wij zijn zeer tevreden en raden dan ook zeker Rick aan! Nogmaals bedankt, Groeten Danny en Marian.

24-05-2015 Barend, Rotterdam- Gisteren samen met Rick een aantal zware voorwerpen ( wasmachine, droger enz. ) verhuisd. Rick wilde mij graag helpen, en is samen met mij verschillende adressen langs gereden om spullen te halen. Hij is super relaxt en houdt van aanpakken. Hij heeft met mij een zeer goede prijs afgesproken en heeft de hele dag meegedacht. Door de ervaring die hij heeft gaat het allemaal een stuk beter. Echt een aanrader!!

09-05-2015 Albertine en Ronald, Maassluis- Bij Huizenruimer denk je al gauw aan het leeghalen van ouderen woningen ed. Echter bij ons was dat totaal anders. Door omstandigheden konden wij zelf niet onze woning i.v.m. een verhuizing leeghalen. Via via krijgen wij de tip over Rick. Telefonisch positief contact en direct op zeer korte termijn een afspraak in onze woning. Rick kwam direct als een nette en enorm betrokken persoon over. Na een inventarisatie en direct meedenken door Rick ontvingen wij vrij snel een hele nette aanbieding. Rick zorgde niet alleen voor het leegruimen. Ook de inventaris die wij niet mee konden nemen, nam Rick onder zijn zorg. De woning was vrij snel leeg en schoon opgeleverd. Niets was Rick teveel. Zowel de makelaar als wij waren enorm onder de indruk. Je kan met recht zeggen: “De Huizenruimer nam ons werkelijk alles uit handen. Wij raden een ieder Rick aan”

07-05-2015 Stephanie, Leiden- Het contact met Rick is prettig verlopen, en de verhuizing is rustig doch efficiënt uitgevoerd. Rick en zijn twee helpers waren zeer behulpzaam, en alles is keurig op z'n plek gezet in mijn nieuwe woning. Ik beveel De Huizenruimer van harte aan.

6-5-2015 Dhr. Kleinhans, Delfgauw- Ik ben erg tevreden over jullie zorgvuldige werkwijze. Ik hou je in gedachten voor eventuele andere “sjouwklussen” in de toekomst.

29-4-2015 Dhr. Besuijen, ’s-Gravenzande -Geachte heer Sterker, Hierbij wil ik vermelden dat u de opdracht voor het leegruimen van een woning begin maart 2015 heel professioneel en naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Het was voor alle betrokkenen een uitkomst dat dit mogelijk was . We wensen u veel succes met uw onderneming en bevelen u van harte aan bij iedereen die hier om welke reden dan ook gebruik van moet maken. Met vriendelijke groet, Ko Besuijen Dir. Pallia Zorgbureau B.V. Dir. Huishoudelijke Zorg Westland B.V.

12-04-15 Dhr. Huisman, Rotterdam-diverse grote meubels vanuit mijn flat laten verhuizen naar mijn nieuwe huis. Snel, op tijd en voor een goede prijs. Zeer tevreden.

16-03-15  Mevr. Ros, Utrecht- Ik had de opdracht geplaatst voor een kleine verhuizing en mijn ervaring was zeer goed. Was gelukkig beschikbaar op een zondag. Netjes op tijd, een nette prijs en alles mooi heel gebleven en zelfs nog geholpen met de tafel in- en uit elkaar te halen.

15-02-15  Mevr. Perju, 's-gravenhage-Heel goed!

31-12-2014 Dhr. Sibrandi, Rotterdam- Rick en Ruud hebben netjes werk verricht. Goed op tijd en binnen de afgesproken tijd was de klus geklaard.

01-12-2014 Mw. Pastoor, Den Haag- Rick heeft me onzettend goed geholpen bij mijn verhuizing.  Hij heeft heel professioneel en goed voorbereid in Den Haag geholpen met het inruimen van de verhuisbus. Hij is pro-actief en denkt mee. Ook is Rick een hele prettige persoonlijkheid om erbij te hebben. Zijn rust werkt aanstekelijk.

Contact:

0174-833003 of 06-22282984 of info@dehuizenruimer.nl

De Huizenruimer staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: Kvk 59134801