De Huizenruimer

Woningontruimer in Monster

Senioren verhuizingen

U gaat verhuizen naar een kleinere woning, bijvoorbeeld van een ééngezinswoning naar een appartement of van een appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis. Een verhuizing is voor veel mensen een erg vermoeiende gebeurtenis. Ziet u er tegenop? Of bent u er zelf niet toe in staat en heeft u geen mensen in uw omgeving die u kunnen helpen? Geen zorgen! Wij hebben ruime ervaring en staan voor u klaar om u te helpen met uw seniorenverhuizing. 

U kunt ervoor kiezen om uw verhuizing volledig door ons te laten verzorgen. Wij helpen u dan met het in- en uitpakken van uw spullen. U gaat uitgerust naar uw nieuwe woning!

Vaak is het echter zo dat u met behulp van familie en vrienden in- en uitpakt. Dat is beslist heel handig omdat u dan weer eens uw eigen spullen door uw handen laat gaan. Daardoor weet u weer exact wat u wel of niet wilt meenemen. Bovendien kunt u op die manier uw spullen inrichten zoals dat voor u vertrouwd en overzichtelijk is. Kortom alle mogelijkheden zijn bespreekbaar omdat wij vinden dat verhuizen maatwerk is.

Onze verhuiswagen is compleet uitgerust met transportmiddelen en beschermende materialen om uw inboedel veilig en efficiënt te vervoeren.

Wij kunnen u met het volgende helpen:

- In- en uitpakken van uw huisraad

- Leveren van stevige verhuisdozen en inpakpapier

- Verhuizen van groot naar klein

- Ophangen lampen, schilderijen enzovoort

- Installeren van apparatuur

- De nieuwe woning inrichten naar uw wens

- Meubels en huisraad naar familie of vrienden brengen

- De oude woning leegruimen en klaar maken voor oplevering