Veel zorg in goede handen!
Veel zorg in goede handen!

Woningontruiming, woning leegruimen en bezemschoon opleveren in het Westland, Maassluis, Delft, Den Haag, Rotterdam en omgeving!


Soms word u opeens voor het blok gezet. Een familielid overlijdt, of iemand moet door omstandigheden op stel en sprong een huis verlaten. En de woning moet zo snel mogelijk leeg en bezemschoon worden opgeleverd.

 

Dé oplossing
Heeft u er geen tijd voor? Weet u niet waar u moet beginnen, of worden de emoties een beetje teveel? Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: bel de Huizenruimer. Dan wordt de klus goed, efficiënt en respectvol geklaard. De Huizenruimer werkt volgens een vast aantal stappen:

·         Voorbespreking

·         Zelf uitzoeken van dierbare zaken

·         Ontruiming

·         Bezemschoon opleveren van de woning

Voorbespreking
Voor het ontruimen weet u precies wat er gaat gebeuren. Daarbij staat flexibiliteit centraal: blijkt gaandeweg het proces meer of minder hulp nodig te zijn, dan kan dit in onderling overleg geregeld worden. De Huizenruimer denkt graag met u mee: door jarenlange ervaring kan Rick Sterker goed inschatten hoe een woningbouwvereniging of makelaar het graag ziet. Dit voorkomt onnodig werk en onnodige kosten.

 

Zelf uitzoeken
Meestal zijn er nog spullen waar u aan gehecht bent. U krijgt alle gelegenheid om die zaken eerst uit de inboedel te halen voordat De Huizenruimer aan het werk gaat. Heeft u toch nog iets waardevols over het hoofd gezien, of kan u het niet zo snel vinden? De Huizenruimer heeft een scherp oog voor detail en vindt bijna altijd uw dierbare herinnering of waardevolle sieraad terug.

 

Ontruiming

Nadat de familie dierbare spullen uit het huis heeft gehaald, zorgen wij voor een spoedige, professionele ontruiming en oplevering van de woning.

 

De directe familie/ executeur testamentair zegt de huur op.

In geval van een koopwoning regelt de directe familie/ executeur testamentair dit samen met de makelaar.

  • Wij verwijderen alle inboedel en meubels uit het huis, waarbij alles wat bruikbaar is, wordt hergebruikt via de goede doelen waarmee we samenwerken.
  • Mochten wij tijdens de woningontruiming nog waardevolle spullen tegenkomen die de familie over het hoofd heeft gezien, dan houden wij deze, voor u, apart. 
  • Alle soorten vloerbedekking, zoals tapijt, vinyl, laminaat en tegelvloeren worden op zorgvuldige en professionele wijze door ons verwijderd.
  • We verwijderen alle spijkers, schroeven en pluggen uit de muren en plafonds en alle gaatjes worden netjes gedicht.
  • Alle verlichting wordt verwijderd en de elektrapunten worden voorzien van kroonsteentjes.
  • Wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren die nodig zijn om de woning op te kunnen leveren aan de familie, makelaar of woningbouwvereniging/ verhuurder. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld schilderwerk, het terughangen van deuren/ schuifdeuren, het afbreken van bouwwerken, het herstellen van elektra, stucwerk, maar ook het opschonen van tuinen en dergelijke. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
  • Wij streven ernaar om de oplevering van de woning zo snel mogelijk te realiseren, vanzelfsprekend binnen de gestelde termijn.
  • Wij verzorgen desgewenst ook de voor- en eindinspectie met de verhuurder of makelaar en de afmelding van de nutsvoorzieningen.

Kortom, De Huizenruimer ontzorgt u volledig op het gebied van woningontruiming en alle praktische zaken rondom de oplevering van het huis aan de familie, verhuurder of makelaar. U kunt erop vertrouwen dat wij de inboedel in het huis op zorgvuldige en professionele wijze verwijderen, waarbij zoveel mogelijk wordt hergebruikt. Nadat het huis bezemschoon is gemaakt, wordt deze zonder problemen opgeleverd.

 

Sleutel inleveren
Natuurlijk krijg u tussendoor een update wanneer we de woning leegruimen, maar een ding is zeker: u kunt op de afgesproken datum met een gerust hart de sleutel inleveren. Dat is de garantie van De Huizenruimer!

 

Waar?

We helpen u graag met deze werkzaamheden in het Westland, Maassluis, Delft, Den Haag, Rotterdam en omgeving.


Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wij komen op afspraak bij u langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken met u op wat voor manier u wilt dat wij onze werkzaamheden voor u uitvoeren. Wij willen graag met u meedenken en maatwerk leveren! Op grond van het gesprek kunnen wij een offerte uitbrengen. 

Contact:

0174-833003 of 06-22282984 of info@dehuizenruimer.nl

De Huizenruimer staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: Kvk 59134801